Töölepingu lõpetamine omal soovil
- yeanne
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26626
by yeanne
Töölepingu lõpetamine omal soovil was created by yeanne
Tööl olen graafiku alusel kuni 28.02.06
Lahkumisavalduse kirjutasin 17.02.06 ja sõnastusega,et leping lõpetataks alates 010306.Ülemus aga oli viimase kuupäeva maha tõmmanud ja parandanud selle 280206-ks.Miks nii???Selle paranduse järgi olen tööl viimast päeva 27.veebruarini.
Lahkumisavalduse kirjutasin 17.02.06 ja sõnastusega,et leping lõpetataks alates 010306.Ülemus aga oli viimase kuupäeva maha tõmmanud ja parandanud selle 280206-ks.Miks nii???Selle paranduse järgi olen tööl viimast päeva 27.veebruarini.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- vastus
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26627
by vastus
Replied by vastus on topic Töölepingu lõpetamine omal soovil
ainult su ülemus teab miks ta kuupäeva maha kriipsutad, küsi????
- ann
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26628
by ann
Replied by ann on topic Töölepingu lõpetamine omal soovil
kui kirjutasid, et vabastatakse 01.03.06, siis see tähendab, et viimane tööpäev peab olema 01.03 kui aga tahad 01.03. juba vaba olla , siis peab kirjutama 28.02.06 s.t. 28 veebruar on viimane tööpäev
- Maie
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26631
by Maie
Replied by Maie on topic Töölepingu lõpetamine omal soovil
Sõna ALATES tekitab segadust.Meie oma firmas oleme saanud nii kaugele,et kirjutatakse
Palun minu tööleping lõpetada 28.veebruaril ja ongi selge et viimane tööpäev on 28. Ülemus panigi lihtsalt viimase tööpäeva kirja - arvatavasti- vastuse saab tema käest.
Palun minu tööleping lõpetada 28.veebruaril ja ongi selge et viimane tööpäev on 28. Ülemus panigi lihtsalt viimase tööpäeva kirja - arvatavasti- vastuse saab tema käest.
- YEANNE
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26632
by YEANNE
Replied by YEANNE on topic Töölepingu lõpetamine omal soovil
28,veeb ongi viimane tööpäev.Alates 0103 on aga leping lõpetatud.St,et minu sõnastus oli täiesti õige.
- to Yeanne
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26639
by to Yeanne
Replied by to Yeanne on topic Töölepingu lõpetamine omal soovil
Sinu sõnastus võib sinu avalduses küll õige olla, kuid töölepingu lõpetamisel kirjutatakse siiski lepingu viimaseks päevaks töösuhte viimane päev, mitte esimene vaba päev. Soovitan lugeda TLS-i