puhkusenõude aegumine
- asta
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26798
by asta
puhkusenõude aegumine was created by asta
Tere
Teatavasti puhkusele nõudeõigus aegub al.01.01.2002. Kui tööaasta on 05.03.01-04.03.02 ja kasutamata on veel 1 kal. päev puhkust ning ei saa ka enam kasutada, siis kas on olemas niisugust leebemat lahendust, mis lubaks veel kasutada(näit. tööandja süü vms.).
Teatavasti puhkusele nõudeõigus aegub al.01.01.2002. Kui tööaasta on 05.03.01-04.03.02 ja kasutamata on veel 1 kal. päev puhkust ning ei saa ka enam kasutada, siis kas on olemas niisugust leebemat lahendust, mis lubaks veel kasutada(näit. tööandja süü vms.).
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Maie
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26801
by Maie
Replied by Maie on topic puhkusenõude aegumine
Selle puhkusenõude aegumisega on nüüd küll selline asi,et suur sõnaõigus on tööandjal .
Nõudeõiguse aegumine võib tulla päevakorda sellises firmas kus on selline KÕVA ülemus kes lausa tähte närib. Ma arvan,et enamikes firmades sellest probleemi ei teki,sest see puhkus on ju tegelikult välja teenitud. Probleem võib tulla lahkumisel kui on kasutamata puhkust liiga palju. Mis ma keerutan- oleneb tööandjast,oleks mõistlik rääkida.
Nõudeõiguse aegumine võib tulla päevakorda sellises firmas kus on selline KÕVA ülemus kes lausa tähte närib. Ma arvan,et enamikes firmades sellest probleemi ei teki,sest see puhkus on ju tegelikult välja teenitud. Probleem võib tulla lahkumisel kui on kasutamata puhkust liiga palju. Mis ma keerutan- oleneb tööandjast,oleks mõistlik rääkida.
- asta
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26802
by asta
Replied by asta on topic puhkusenõude aegumine
Tänud
- tiiu
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26807
by tiiu
Replied by tiiu on topic puhkusenõude aegumine
aga kui ülemus on nõus aegunud puhkust andma, kas see mingisugust lisa maksukohustust mulle või tööandjale kaasa ei too
- Maie
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #26808
by Maie
Replied by Maie on topic puhkusenõude aegumine
Oh ei, midagi niisugust!!!! Puhkuse arvestust peetakse tööandja poolt ja midagi halba ei tohiks juhtuda!