katseaeg
- M
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #27059
by M
katseaeg was created by M
Tere!
Mul on küsimus katseaja kohta. Nimelt töötasin ühes firmas tähtajalise töölepinguga 3 kuud ja mulle ei määratud katseaega. Nüüd, aasta hiljem, lähen antud firmasse tagasi tähtajatu töölepinguga. Kas neil on õigus rakendada mulle nüüd katseaeg ja kui kauaks?
Mul on küsimus katseaja kohta. Nimelt töötasin ühes firmas tähtajalise töölepinguga 3 kuud ja mulle ei määratud katseaega. Nüüd, aasta hiljem, lähen antud firmasse tagasi tähtajatu töölepinguga. Kas neil on õigus rakendada mulle nüüd katseaeg ja kui kauaks?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- marta
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #27061
by marta
Replied by marta on topic katseaeg
on küll, kuni neli kuud
- küsin
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #27065
by küsin
Replied by küsin on topic katseaeg
ning kui töötad ühe päeva üle katseaja, siis muutub leping automaatselt määramata ajaga töölepinguks.
- Maie
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #27069
by Maie
Replied by Maie on topic katseaeg
Ei see ei puuduta seda kas tööleping on määramata ajaga või määratud ajaga. Katseaja lõpp paneb asja paika,et ei saa enam töölepingut lõpetada katseaja ebarahuldavate tulemuste tõttu.Selle §-ga lõpetamine ei nõua etteteatamist ja ei pea maksma ka mingit hüvitust.
- ka 1 teemaga seotud küsimus
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #27070
by ka 1 teemaga seotud küsimus
Replied by ka 1 teemaga seotud küsimus on topic katseaeg
Punkt lepingust:
Töötaja suhtes kohaldatakse katseaega kestvusega neli kuud. Katseaja viimane kuupäev on 30.04.2006.
Küsimus:
Juhul kui nt töötaja on haige olnud katseaja jooksul, kas siis tööandjal on õigust ikka katseaja päevi edasi lugeda kui on kirja pandud kuupäev ?
Töötaja suhtes kohaldatakse katseaega kestvusega neli kuud. Katseaja viimane kuupäev on 30.04.2006.
Küsimus:
Juhul kui nt töötaja on haige olnud katseaja jooksul, kas siis tööandjal on õigust ikka katseaja päevi edasi lugeda kui on kirja pandud kuupäev ?
- Maie
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 2 months ago #27071
by Maie
Replied by Maie on topic katseaeg
Katseaja hulka arvestatakse ainult tegelik tööaeg. Aeg mil töötaja puudus töölt mõjuvatel põhjustel, haigus,puudumine tööandja loal jne.,katseaja hulka ei arvestata ja katseaja lõpptähtaeg lükkub nende päevade võrra edasi.
Kirjas on see TLS § 3 Katseaeg - kommentaaris.
Kirjas on see TLS § 3 Katseaeg - kommentaaris.