töölepingu lõpetamine lapsepuhkuse ajal
- Emma
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 4 weeks ago #27419
by Emma
töölepingu lõpetamine lapsepuhkuse ajal was created by Emma
Olen aastase lapsega lapsepuhkusel olev ema.
Kuidas toimub minu töölepingu lõpetamine, kui firma likvideeritakse või kuulutatakse pankrot?
Kas on siinjuures seadusega ette nähtud firma või riigi poolt koondamistasud vms. rahaline kompensatsioon?
Kas muutub ka emapalk?
Kuidas toimub minu töölepingu lõpetamine, kui firma likvideeritakse või kuulutatakse pankrot?
Kas on siinjuures seadusega ette nähtud firma või riigi poolt koondamistasud vms. rahaline kompensatsioon?
Kas muutub ka emapalk?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Maie
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 4 weeks ago #27424
by Maie
Replied by Maie on topic töölepingu lõpetamine lapsepuhkuse ajal
Millest alustada?
1.Tööandja peab taotlema kohalikust tööinspektsioonist nõusoleku Sinu töölepingu lõpetamiseks.(TLS § 92 lg 2)
2.likvideerimise puhul tuleb etteteatada mitte vähem kui 2 kuud (oleneb tööstaaist),pankroti puhul etteteatama ei pea. (TLS § 87 lg 1;p1)
3.hüvitust makstakse nii likvideerimise kui pankroti puhul vähemalt 2 kuu keskmise palga ulatuses (oleneb tööstaaist). (TLS § 90 lg 1;p1)
1.Tööandja peab taotlema kohalikust tööinspektsioonist nõusoleku Sinu töölepingu lõpetamiseks.(TLS § 92 lg 2)
2.likvideerimise puhul tuleb etteteatada mitte vähem kui 2 kuud (oleneb tööstaaist),pankroti puhul etteteatama ei pea. (TLS § 87 lg 1;p1)
3.hüvitust makstakse nii likvideerimise kui pankroti puhul vähemalt 2 kuu keskmise palga ulatuses (oleneb tööstaaist). (TLS § 90 lg 1;p1)
- e
- Topic Author
- Visitor
-
19 years 3 weeks ago #27440
by e
Replied by e on topic töölepingu lõpetamine lapsepuhkuse ajal
emapalk sul ei muutu lõpeta leping hiljem kui emapalka enam ei saa