Palga maksmine
- Üllar
- Topic Author
- Visitor
-
17 years 1 month ago #37500
by Üllar
Palga maksmine was created by Üllar
Tere!
Selline küsimus.Mille järgi makstakse palka,kui olen istunud kodus 3 nädalat seetõttu,et firmal objekte polnud.Olen ametlikult tööl.Tahakski teada,et kui see pole minu süü läbi e. vabatahtlikult kodus istutud aeg,siis kuidas makstakse palk välja ja mille järgi palka arvestatakse.
Selline küsimus.Mille järgi makstakse palka,kui olen istunud kodus 3 nädalat seetõttu,et firmal objekte polnud.Olen ametlikult tööl.Tahakski teada,et kui see pole minu süü läbi e. vabatahtlikult kodus istutud aeg,siis kuidas makstakse palk välja ja mille järgi palka arvestatakse.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- imelik
- Topic Author
- Visitor
-
17 years 1 month ago #37505
by imelik
Replied by imelik on topic Palga maksmine
Kodus ei tohiks istuda tuleb käia kohal ja nõuda tööd siis saad ka töölepinguga kokkulepitud palka nõuda.
PalS § 20. Tasustamine tööseisaku aja eest
(1) Töötaja süül tekkinud tööseisaku aja eest talle tasu ei maksta.
(2) Kui töötaja ei ole süüdi tööseisaku tekkimises ja on teatanud tööseisakut esile kutsuda võivatest asjaoludest ning tööseisaku algusest tööandjale või tema esindajale, maksab tööandja talle tööseisaku aja eest tasu kollektiiv- või töölepingus ettenähtud ulatuses, kuid mitte vähem töölepingus kokkulepitud palgamäärast.
PalS § 20. Tasustamine tööseisaku aja eest
(1) Töötaja süül tekkinud tööseisaku aja eest talle tasu ei maksta.
(2) Kui töötaja ei ole süüdi tööseisaku tekkimises ja on teatanud tööseisakut esile kutsuda võivatest asjaoludest ning tööseisaku algusest tööandjale või tema esindajale, maksab tööandja talle tööseisaku aja eest tasu kollektiiv- või töölepingus ettenähtud ulatuses, kuid mitte vähem töölepingus kokkulepitud palgamäärast.
Please Log in or Create an account to join the conversation.