Tööle tagasi tulek peale pikka haiguslehte ja uus katseaeg?
- Murelik
- Topic Author
- Visitor
-
17 years 1 month ago #37658
by Murelik
Tööle tagasi tulek peale pikka haiguslehte ja uus katseaeg? was created by Murelik
Mure siis selline ,et olin lapseootel ja tervise tõttu jäin mitmeks kuuks töölt ära ...rasedus kahjuks katkes ja nüüd tuleb tööle naasta .
Pakutakse mulle teist tööd,ühesõnaga luuakse uus ametikoht kuna mulle vahepeal on leitud asendaja ..kas tööandjal on õigus mulle uuesti katseaeg peale panna või ei ?
Eelnevalt olen selles firmas kokkuvõttes umbes paar aastat töötanud .
Mul vist on küll õigus nõuda oma kohta tagasi aga ka uus ametikoht pakub huvi...lihtsalt tahaks eelnevalt teada kas taas katseajaga ?
Pakutakse mulle teist tööd,ühesõnaga luuakse uus ametikoht kuna mulle vahepeal on leitud asendaja ..kas tööandjal on õigus mulle uuesti katseaeg peale panna või ei ?
Eelnevalt olen selles firmas kokkuvõttes umbes paar aastat töötanud .
Mul vist on küll õigus nõuda oma kohta tagasi aga ka uus ametikoht pakub huvi...lihtsalt tahaks eelnevalt teada kas taas katseajaga ?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- kata
- Topic Author
- Visitor
-
17 years 1 month ago #37661
by kata
Replied by kata on topic Tööle tagasi tulek peale pikka haiguslehte ja uus katseaeg?
Ei, katseaega võib kohaldada vaid 1X. Soovi korral pead ka vana koha tagasi saama, kui uuega nõus ei ole.
Please Log in or Create an account to join the conversation.