sotsmaks

• kiisumiisu
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 years 3 weeks ago #37822 by kiisumiisu
sotsmaks was created by kiisumiisu
kas tööandja on kohustatud minule antud palgalehel näitama minu eest makstavat sotsmaksu.meie firmas pole seda kl kunagi tehtud. ja kustkohast ma ise üldse selle numbri leida vöiksin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• imelik
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 years 3 weeks ago #37823 by imelik
Replied by imelik on topic sotsmaks
PalS § 8(2) Palga maksmisel on tööandja kohustatud töötaja soovil andma talle kirjaliku või tema nõusolekul elektroonilise teatise töötajale arvutatud palga koostisosade (põhipalga, lisatasude, preemia ja juurdemaksete), samuti tema palgast kinnipeetud summade, tema eest arvestatud sotsiaalmaksu ja tema nimel tehtud sissemaksete kohta.

Läbi oma internetipanga minnes e-maksuametisse sealt vali TSD väljamaksete kokkuvõtted ja näed kõiki numbrid mida ettevõte on sinu nimel deklareerinud.

• kiisumiisu
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 years 3 weeks ago #37827 by kiisumiisu
Replied by kiisumiisu on topic sotsmaks
nii ma arvasingi et ta peaks köik mind puudutavaid toiminguid palgalehele ära trükkima.tulekski hakata seda nöudma sest uute müügiprogrammide sisse pannakse väga köva papp aga mis töötajaid puudutab siis on ikka väga kiviaegne see asi meil.tänud Sulle, jälle targem.ilusat kevadet!

• tammekas
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 years 3 weeks ago #37831 by tammekas
Replied by tammekas on topic sotsmaks
mina teen palkasid Merit Palk programmiga. Iga töötaja saab lipiku, kus on kirjas kõige alumisel real: töötaja eest tasutud sots maks sellel kuul. Kas nendele see midagi ütleb, ma ei tea, aga minult nad paberi saavad

• aiti
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 years 2 weeks ago #37855 by aiti
Replied by aiti on topic sotsmaks
"Nemad" on vägagi arusaajad, ei ole mõtet kahelda.