kaugsõidujuht
- Marta
- Topic Author
- Visitor
-
16 years 10 months ago #38717
by Marta
kaugsõidujuht was created by Marta
Kas kaugsõiduautojuhtidele on õigus vormistada lähetust(ma mõtlen 500 eek maksuvaba päevaraha)? Töö tegemise koht lepingus tööandja asukoht aga tegelik töö tegemine erinevates Euroopa riikides ja vahel ka mujal.Või mis siis tuleks sellisel juhul üldse märkida töö tegemise kohaks?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- imelik
- Topic Author
- Visitor
-
16 years 10 months ago #38721
by imelik
Replied by imelik on topic kaugsõidujuht
- Marta
- Topic Author
- Visitor
-
16 years 10 months ago #38728
by Marta
Replied by Marta on topic kaugsõidujuht
Tänud!!!
- Miksike
- Topic Author
- Visitor
-
16 years 10 months ago #38730
by Miksike
Replied by Miksike on topic kaugsõidujuht
See MA jutt on selline ümmargune ja no nad ei saagi ju midagi muud kirjutada. Kui autojuhi töölepingus on piirkonnaks Eesti Vabariik ning aastas perioodidel mai-detsember sõidab ta enam-vähem kogu aeg välissõite ja siis perioodil jaan-aprill sõidab Eestis, siis ei ole MA-l mingit alust nõuda vahepeal töölepingu muutmist!
Kui rekka-majanduses hakataks maksustama kõikide rekkameeste tänaseid päevarahasid netopalgana, siis paneb uksed kinni enamus rekka-firmasid. Ja seda kohe. Ja siis on see kalli tarbija probleem kuidas kaubad Eestisse saavad või miks nad nii kallid küll on. Siit edasi on see juba valitsuse probleem.
Kui rekka-majanduses hakataks maksustama kõikide rekkameeste tänaseid päevarahasid netopalgana, siis paneb uksed kinni enamus rekka-firmasid. Ja seda kohe. Ja siis on see kalli tarbija probleem kuidas kaubad Eestisse saavad või miks nad nii kallid küll on. Siit edasi on see juba valitsuse probleem.