Emapalgast
- Marika
- Topic Author
- Visitor
-
16 years 10 months ago #38793
by Marika
Emapalgast was created by Marika
Mul seoses emapalgaga järgmine küsimus:jään dekreetpuhkusele 01.septembrist ja seega siis emapuhkusele 2009 aasta alguses millalgi. Mille järgi ja kuidas mulle emapalka arvestatakse? kas 2008.a. 8 kuu nn.järgi. Saan ju augusti palga septembris, seega kas oleks mõtet paluda oma palk kanda üle augusti lõpus, et 8 kuu keskmine suurem oleks või ei ole sel mõtet?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- imelik
- Topic Author
- Visitor
-
16 years 10 months ago #38796
by imelik
Replied by imelik on topic Emapalgast
Vahet pole, arvesse läheb kogu 2008 aastal saadud sots.maksuga maksustatud tasud jagada 8ga.
- marika
- Topic Author
- Visitor
-
16 years 10 months ago #38798
by marika
Replied by marika on topic Emapalgast
aga kas ma sellisel juhul võiksin ka dekreetpuhkusel olles tegelseda näiteks lepinguliselt tõlketöödega ja kas see saadav tasu läheb ka arvesse kuigi olen dekreetpuhkusel?
- Marika
- Topic Author
- Visitor
-
16 years 10 months ago #38799
by Marika
Replied by Marika on topic Emapalgast
põhitöö on mul õpetaja
- imelik
- Topic Author
- Visitor
-
16 years 10 months ago #38800
by imelik
Replied by imelik on topic Emapalgast
Ei või.
§60(2) Kui kindlustatud isik või hooldatav isik täidab ajutise töövõimetuse ajal töö- või teenistuskohustusi või tegeleb ettevõtlusega, kaotab isik õiguse saada ajutise töövõimetuse hüvitist töö- või teenistuskohustuste täitmise või ettevõtlusega tegelemise päevast alates.
§60(2) Kui kindlustatud isik või hooldatav isik täidab ajutise töövõimetuse ajal töö- või teenistuskohustusi või tegeleb ettevõtlusega, kaotab isik õiguse saada ajutise töövõimetuse hüvitist töö- või teenistuskohustuste täitmise või ettevõtlusega tegelemise päevast alates.