Kas õigus tööle tagasi tulla on?
- Irina
- Topic Author
- Visitor
-
13 years 11 months ago #48217
by Irina
Kas õigus tööle tagasi tulla on? was created by Irina
Tere!Tööle võeti mind asendajana ,kuna töötaja läks dekreetpuhkusele. 1,5 aastat möödudes läksin ise dekreetpuhkusele. See töötaja keda ma asendasin veel tööle tagasi ei kavatse tulla, ootab veel last. Küsimus seisneb selles,kak mul on õigus tööle tagasi tulla? Antud momendil minu koha peal töötab teine töötaja. Kui ei ole õigust tulla, siis kuna minu leping sel juhul lõpetatakse, kui laps 3-aastaseks saab?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- imelik
- Topic Author
- Visitor
-
13 years 11 months ago #48218
by imelik
Replied by imelik on topic Kas õigus tööle tagasi tulla on?
On ikka õigus tööle tagasi minna kui hetkel olete lapsehoolduspuhkusel siis tuleb see lõpetada/katkestada tööandjale etteteatades vähemalt 14 kalendripäeva.
- Irina
- Topic Author
- Visitor
-
13 years 11 months ago #48235
by Irina
Replied by Irina on topic Kas õigus tööle tagasi tulla on?
Siis tuleb nii välja, et tulen lihtsalt tagasi oma töökoha peale ja töötan niikaua kui dekreetipuhkusest töötaja tuleb?Või kuidagi teistmoodi tööandja võib ka teha, mis õigused temal on? Kuidas leping vormistatakse sellele inimesele,kes peale minu ära minekut dekreetile sellele töökohale tuli,kas siis vormistatakse nagu juba minu asendajana?Tänan väga abi eest!
- imelik
- Topic Author
- Visitor
-
13 years 11 months ago #48237
by imelik
Replied by imelik on topic Kas õigus tööle tagasi tulla on?
Jah töötad nii kaua kui töötaja x keda asendad tagasi tuleb või temaga töösuhe lõppeb.
Sinu asendajaga peaks olema ka sõlmitud tähtajaline tööleping aga tähtajaks kuni sinu tööle naasmiseni.
Sinu asendajaga peaks olema ka sõlmitud tähtajaline tööleping aga tähtajaks kuni sinu tööle naasmiseni.