Töölepingu ülesütlemistähtaja mittejärgimise hüvitise arvutamine
- Oliver
- Topic Author
- Visitor
-
13 years 4 months ago #48977
by Oliver
Töölepingu ülesütlemistähtaja mittejärgimise hüvitise arvutamine was created by Oliver
Tere!
Kuidas saaksin ise arvutada hüvitise suurust, mille mu tööandja peab mulle maksma töölepingu ülesütlemise etteteatamistähtaja mittejärgimisel?Hüvitis peaks olema 30 kalendripäeva ulatuses.
Sain iga kuu kindlat palka ja enne töölepingu üleütlemist tööanja poolt olin 1 nädala puhkusel.
Tänud ette!
Kuidas saaksin ise arvutada hüvitise suurust, mille mu tööandja peab mulle maksma töölepingu ülesütlemise etteteatamistähtaja mittejärgimisel?Hüvitis peaks olema 30 kalendripäeva ulatuses.
Sain iga kuu kindlat palka ja enne töölepingu üleütlemist tööanja poolt olin 1 nädala puhkusel.
Tänud ette!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- imelik
- Topic Author
- Visitor
-
13 years 4 months ago #48978
by imelik
Replied by imelik on topic Töölepingu ülesütlemistähtaja mittejärgimise hüvitise arvutamine
Kui teil kindel kuu töötasu siis peategi saama hüvitist summas mis oleksite saanud töötasuna tööd tehes antud 30klp sees.
www.ti.ee/index.php?page=1140&
Kuidas toimub ülesütlemishüvitise maksmine, kui etteteatamistähtaega ei ole järgitud?
www.ti.ee/index.php?page=1140&
Kuidas toimub ülesütlemishüvitise maksmine, kui etteteatamistähtaega ei ole järgitud?
Please Log in or Create an account to join the conversation.