Haigusraha arvestamine
- Maasik
- Topic Author
- Visitor
-
9 years 2 months ago #52068
by Maasik
Haigusraha arvestamine was created by Maasik
Tere,
Küsimus, kui töötaja on haiguslehel esmaspäevast pühapäevani, kas siis 3 esimest päeva haigusraha ei arvestata ja 4 järgneva päeva eest arvestatakse 80% töötasust või kas arvestatakse vaid 2 päeva eest ja nädalavahetuse päevad (laup.ja pühapäev) arvesse ei lähe?
Küsimus, kui töötaja on haiguslehel esmaspäevast pühapäevani, kas siis 3 esimest päeva haigusraha ei arvestata ja 4 järgneva päeva eest arvestatakse 80% töötasust või kas arvestatakse vaid 2 päeva eest ja nädalavahetuse päevad (laup.ja pühapäev) arvesse ei lähe?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Lugeja
- Topic Author
- Visitor
-
9 years 2 months ago #52069
by Lugeja
Replied by Lugeja on topic Haigusraha arvestamine
Haigushüvitise arvestamise kohta leiab infot Haigekassa kodulehelt.
www.haigekassa.ee/et/tooandjale/ajutise-toovoimetuse-huvi tis/tvh-maksmise-kord-kusimused-ja-vastused
www.haigekassa.ee/et/tooandjale/ajutise-toovoimetuse-huvi tis/tvh-maksmise-kord-kusimused-ja-vastused
- .
- Topic Author
- Visitor
-
9 years 2 months ago #52070
by .
Replied by . on topic Haigusraha arvestamine
Tere,
Ma ei palunud saata linki, ma palusin,küsimusele vastust. Seega ootan endiselt oma küsimusele vastust.
Ma ei palunud saata linki, ma palusin,küsimusele vastust. Seega ootan endiselt oma küsimusele vastust.
- imelik
- Topic Author
- Visitor
-
9 years 2 months ago #52071
by imelik
Replied by imelik on topic Haigusraha arvestamine
Kui arst väljastas haiguslehe 7p kohta siis hüvitis: 3p eest ei saa midagi, 4p eest saate tööandjalt 70% keskmisest kalendripäevatasust mis arvestatakse 6 eelneva kuu alusel.
Kui aga arst lõpetas haiguslehe reedese päevaga (mida nad tavaliselt teevad kui töötaja töötab tööpäevite E-R) siis hüvitis: 3p tasuta ja 2p eest 70% keskmisest kalendripäevatasust mis arvestatakse 6 eelneva kuu alusel.
Kui aga arst lõpetas haiguslehe reedese päevaga (mida nad tavaliselt teevad kui töötaja töötab tööpäevite E-R) siis hüvitis: 3p tasuta ja 2p eest 70% keskmisest kalendripäevatasust mis arvestatakse 6 eelneva kuu alusel.