puhkus enne dekreeti

• Elle
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
21 years 8 months ago #18423 by Elle
puhkus enne dekreeti was created by Elle
õigus jääda dekreeti algab septembrist. tahaks enne ka saamata jäänud puhkuse võtta. eelmisest aastast on saamata veel 21 päeva. see aasta olen juba võtnud 21 päeva. kas mul õigus enne dekreeti välja võtta puhkus, mis on arvestatud kuni augusti lõpuni ( 19 päeva) või terve aasta oma ehk 28 päeva?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• kämbu
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
21 years 8 months ago #18446 by kämbu
Replied by kämbu on topic puhkus enne dekreeti
minu teada on kokkuleppel tööandjaga võimalik välja võtta ka kogu puhkus. Meie asutuses aga antakse puhkusele mineku ajaks VÄLJA TEENITUD puhkus (ehk siis 2,3 päeva kuus)

• Eeva
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
21 years 8 months ago #18448 by Eeva
Replied by Eeva on topic puhkus enne dekreeti
Üldiselt on see jah kokkuleppe küsimus. Kui ma õieti aru saan, saad Sa sünnituslehe septembrist, mis lõpeb seega jaanuaris. Kuna puhkust antakse tööaasta eest ja haiguslehel (sünnituslehel) oldud päevad lähevad tööaasta arvestusse, oleks Sul täielik õigus saada kätte puhkus aasta lõpuni. Mina olen oma firmas dekreeti minejatele seda lausa soovitanud, et nad saaksid varem koju jääda, sest tean omadest kogemustest, kui piinav on sellises olukorras tööl käia. See ülemus peab olema küll väga väiklane, kes sellise asja üle norima hakkab. Jõudu ja jaksu Sulle!