Lepingu lõpetamine katseajal.
- Taimi
- Topic Author
- Visitor
-
20 years 5 months ago #21957
by Taimi
Lepingu lõpetamine katseajal. was created by Taimi
Lihtsalt huvitab.Kas tööandjal on õigus katseaja staatuses oleva emaga lõpetada tööleping,kui ema on olnud katseajal mõningad korrad (3-4*) lastega haiguslehel.Lapsed ei ole alla 3 aastased.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- silja
- Topic Author
- Visitor
-
20 years 5 months ago #21960
by silja
Replied by silja on topic Lepingu lõpetamine katseajal.
Ma arvan küll, et on.. Kui on katseaeg, siis tööanjal õigus päevapealt lahti lasta.
- Annike
- Topic Author
- Visitor
-
20 years 5 months ago #21962
by Annike
Replied by Annike on topic Lepingu lõpetamine katseajal.
Kas see on piisav põhjus lahti laskmiseks, kui on lapsega haiguslehel olnud?? Minu arust küll mitte!! Katseaeg on ikka selleks et vaadata kas inimene oma tööga hakkama saab. See et laps haigeks jääb ei näita sugugi seda...
- Priit
- Topic Author
- Visitor
-
20 years 5 months ago #21973
by Priit
Replied by Priit on topic Lepingu lõpetamine katseajal.
Sõltub suuresti ametikohast. Kui on ikka selline koht, mis nõuab kindlat ja pidevat kohalolekut, siis on põhjus lapse haiguse pärast töötajat mitte tööle võtta, sest võib arvata, et laps ei jäänud esimest ja viimast korda haigeks. Võib tunduda küüniline, aga tööandjana ei saa teisiti käituda. Aga rõhutan veel, oleneb ametikohast.
- silja
- Topic Author
- Visitor
-
20 years 5 months ago #21977
by silja
Replied by silja on topic Lepingu lõpetamine katseajal.
Minu teada ei peagi mingit mõjuvat põhjust olema.. Tööandja lihtsalt ütleb et ei saanud tööülessanetega hakkam ja ongi kõik..
- leelo
- Topic Author
- Visitor
-
20 years 5 months ago #21985
by leelo
Replied by leelo on topic Lepingu lõpetamine katseajal.
See ongi vaid põhjus, et ei saa hakkama, aga kui on põhjus, et laps haige, see ei sobi
- mees
- Topic Author
- Visitor
-
20 years 5 months ago #21986
by mees
Replied by mees on topic Lepingu lõpetamine katseajal.
Tegelikult peab minu teada tööandja põhjendama ka lõpetamist (juhul, kui läheb asi TVK-i). Samuti peaks minu teada olema tehtud enne katseaja lõppu katseaja tulemuste hindamise leht, kus on siis need Sinu n-ö "patus" kirjas ning et seda on Sinule ka allirja vastu tutvustatud. Vastasel juhul võiks minu arust taotleda tööle ennistamist...või mis targemad pead arvavad?