puhkusenõude aegumine
- asta
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 2 kuud tagasi #26798
lisas asta
asta lõi teema puhkusenõude aegumine
Tere
Teatavasti puhkusele nõudeõigus aegub al.01.01.2002. Kui tööaasta on 05.03.01-04.03.02 ja kasutamata on veel 1 kal. päev puhkust ning ei saa ka enam kasutada, siis kas on olemas niisugust leebemat lahendust, mis lubaks veel kasutada(näit. tööandja süü vms.).
Teatavasti puhkusele nõudeõigus aegub al.01.01.2002. Kui tööaasta on 05.03.01-04.03.02 ja kasutamata on veel 1 kal. päev puhkust ning ei saa ka enam kasutada, siis kas on olemas niisugust leebemat lahendust, mis lubaks veel kasutada(näit. tööandja süü vms.).
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Maie
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 2 kuud tagasi #26801
lisas Maie
Maie vastas teemale puhkusenõude aegumine
Selle puhkusenõude aegumisega on nüüd küll selline asi,et suur sõnaõigus on tööandjal .
Nõudeõiguse aegumine võib tulla päevakorda sellises firmas kus on selline KÕVA ülemus kes lausa tähte närib. Ma arvan,et enamikes firmades sellest probleemi ei teki,sest see puhkus on ju tegelikult välja teenitud. Probleem võib tulla lahkumisel kui on kasutamata puhkust liiga palju. Mis ma keerutan- oleneb tööandjast,oleks mõistlik rääkida.
Nõudeõiguse aegumine võib tulla päevakorda sellises firmas kus on selline KÕVA ülemus kes lausa tähte närib. Ma arvan,et enamikes firmades sellest probleemi ei teki,sest see puhkus on ju tegelikult välja teenitud. Probleem võib tulla lahkumisel kui on kasutamata puhkust liiga palju. Mis ma keerutan- oleneb tööandjast,oleks mõistlik rääkida.
- asta
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 2 kuud tagasi #26802
lisas asta
asta vastas teemale puhkusenõude aegumine
Tänud
- tiiu
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 2 kuud tagasi #26807
lisas tiiu
tiiu vastas teemale puhkusenõude aegumine
aga kui ülemus on nõus aegunud puhkust andma, kas see mingisugust lisa maksukohustust mulle või tööandjale kaasa ei too
- Maie
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 2 kuud tagasi #26808
lisas Maie
Maie vastas teemale puhkusenõude aegumine
Oh ei, midagi niisugust!!!! Puhkuse arvestust peetakse tööandja poolt ja midagi halba ei tohiks juhtuda!