palk
- mari
- Teema autor
- Külastaja
-
- Evi
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 1 Kuu tagasi #27021
lisas Evi
Evi vastas teemale palk
Asi ei saa olla teadmatuses, sest isegi kõige "logisevamas" firmas peab TSD esitama ja see ei lähe Maksuametis vanade protsentidega kuidagi läbi. Nii et igal juhul on tark rmp-sse sisse astuda ja oma palgaarvestust näha küsida.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- äkki
- Teema autor
- Külastaja
-
- mari
- Teema autor
- Külastaja
-
- Urve
- Teema autor
- Külastaja
-
- küsin
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 1 Kuu tagasi #27045
lisas küsin
küsin vastas teemale palk
Urve, kui lähed puhkusele alles juunis, kuidas sa juba tead palju palka saad, sinna ju veel pea-aegu kolm kuud aega. Ja veel, kui teie palk makstakse järgmises kuus, siis sel juhul langeb ühte kuusse kaks väljamakset - sel juhul puhkusetasule enam tulumaksuvanastust (2000.- eek.) rakendada ei saa.
- küsin
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 1 Kuu tagasi #27046
lisas küsin
ja veel: kas oled tegelikult kuupalgaline? Nende andmetejärgi, mis praegu on antud, ei saa veel midagi öelda arvestuse õigsuse kohta. Kuidas on pensionifondiga - kas sellega oled ühinenud ja palgast peetakse 2% ?.
Ma ei usu, et on selliseid raamatupidajaid, kes uusi määrasi ei tea. Ju ikka tegu arvestus põhimõtetega. Ja ikkagi,kas tehakse kaks väljamakset juunikuus.
Ma ei usu, et on selliseid raamatupidajaid, kes uusi määrasi ei tea. Ju ikka tegu arvestus põhimõtetega. Ja ikkagi,kas tehakse kaks väljamakset juunikuus.
- mari
- Teema autor
- Külastaja
-
- mari
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 1 Kuu tagasi #27049
lisas mari
mari vastas teemale palk
Kui lähen puhkusele 19 juuni siis makstakse mulle välja 1-15 nda kuupäevani palk ja puhkuseraha.Palka makstakse vahemikus 1-15 ja 16-kuu lõp.St.5000.-,mis praegu saan,jagatakse kaheks.2500.-kuu esimesel poolel makstakse eelmise kuu 16-kuu lõpp ja teine 2500.- makstakse jooksva kuu 1-15 kp.-ni.
- küsin
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 1 Kuu tagasi #27050
lisas küsin
veelkord: millal makstakse maikuu töötasu? Kas mais või juunis? Sellest oleneb tulumaksuvabastuse kasutamine. Ühes kuus (väljamaksu järgi)saab kasutada ühte 2000.-, seega juhul, kui üks väljamaks on näiteks 7.kuupäeval ja teine 15.kuupäeval,siis maksuvaba miinimum on juba 7.nda väljamakse puhul ära kastutatud.
Ja veel: kas puhkustasu makstakse kahes osas? Tegelikult tuleb seaduse järgi maksta eelviimasel tööpäeval enne puhkusele minekut täies summas.
Minu rehkenduse järgi oleks netosummad vastavalt: juuni töötasu 12 tp.3559.-, puhkus 9 tp. 2670.-(kokku 6229.-); juuli töötasu 6 tp.1780.-, puhkus 15 tp.4449.- (kokku 6229.-)
Maksud ja väljamaks olenevad esitatud küsimuste vastustest.
Ja veel: kas puhkustasu makstakse kahes osas? Tegelikult tuleb seaduse järgi maksta eelviimasel tööpäeval enne puhkusele minekut täies summas.
Minu rehkenduse järgi oleks netosummad vastavalt: juuni töötasu 12 tp.3559.-, puhkus 9 tp. 2670.-(kokku 6229.-); juuli töötasu 6 tp.1780.-, puhkus 15 tp.4449.- (kokku 6229.-)
Maksud ja väljamaks olenevad esitatud küsimuste vastustest.