Kui töötaja esitab lahkumisavalduse 1nädalase etteteatamisega.
- Myy
- Teema autor
- Külastaja
-
- to Myy
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 3 nädalat tagasi #27412
lisas to Myy
to Myy vastas teemale Kui töötaja esitab lahkumisavalduse 1nädalase etteteatamisega.
millest jääb puudu 3 nädalat?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Myy
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 3 nädalat tagasi #27413
lisas Myy
Myy vastas teemale Kui töötaja esitab lahkumisavalduse 1nädalase etteteatamisega.
Kuna lahkumisavaldus tuleks esitada 1kuu enne lahkumist.
- arvamus
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 3 nädalat tagasi #27416
lisas arvamus
arvamus vastas teemale Kui töötaja esitab lahkumisavalduse 1nädalase etteteatamisega.
Kas siis saab puhkusekompensatsiooni vähendada? Tööandja võib töötaja lahkumisavalduse rahuldamata jätta kui see vähem kui kuu, aga puhkusekompensatsiooni saadakse ikka saamata jäänud puhkusepäevade eest!! Või olen ma midagi valesti aru saanud!
- pole küll kokku puutunud
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 3 nädalat tagasi #27417
lisas pole küll kokku puutunud
pole küll kokku puutunud vastas teemale Kui töötaja esitab lahkumisavalduse 1nädalase etteteatamisega.
aga tööandja võib töötaja töötasust kinni pidada nende tööpäevade keskmise tasu kui palju varem töötaja enne kuud ära läks. segaselt sai
- Maie
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 3 nädalat tagasi #27423
lisas Maie
Maie vastas teemale Kui töötaja esitab lahkumisavalduse 1nädalase etteteatamisega.
Oleks tore kui oleks natuke rohkem asja kohta andmeid, näit. kas töötaja lihtsalt läks töölt ära ilma avaldust esitamata?
Puhkusekompensatsiooni jaoks on vaja teada mis kuupäeval tuli tööle ja millal oli viimane tööpäev?
Puhkusekompensatsiooni jaoks on vaja teada mis kuupäeval tuli tööle ja millal oli viimane tööpäev?
- Maie
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 3 nädalat tagasi #27428
lisas Maie
Maie vastas teemale Kui töötaja esitab lahkumisavalduse 1nädalase etteteatamisega.
Mina veel,mitte et kas lahkus avaldust kirjutamata vaid kas tööandja ei olnud selle 1 nädalase tähtajaga nõus?