töölepingu lõpetamine olles lapseh.puhkusel
- Murfa
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 4 kuud tagasi #30906
lisas Murfa
Murfa lõi teema töölepingu lõpetamine olles lapseh.puhkusel
Tere
Mul on selline küsimus, et sooviksin töölepingut lõpetada vanas töökohas (seal olen hetkel lapsehoolduspuhkusel,aga hetkel töötan poole kohaga uues kohas. Uue töökoha ülemus teab, et ma olen vanas kohas lapsehoolduspuhkusel aga vana töökoha ülemus ei tea, et töötan juba uues firmas. Kas töölepingu lõpetamisel peaksin vanale ülemusele teatama, et töötan praegu.
Aitähh vastamast!
Mul on selline küsimus, et sooviksin töölepingut lõpetada vanas töökohas (seal olen hetkel lapsehoolduspuhkusel,aga hetkel töötan poole kohaga uues kohas. Uue töökoha ülemus teab, et ma olen vanas kohas lapsehoolduspuhkusel aga vana töökoha ülemus ei tea, et töötan juba uues firmas. Kas töölepingu lõpetamisel peaksin vanale ülemusele teatama, et töötan praegu.
Aitähh vastamast!
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Sirje
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 4 kuud tagasi #30909
lisas Sirje
Sirje vastas teemale töölepingu lõpetamine olles lapseh.puhkusel
Töölt omal soovil lahkumiseks kirjutad tööandjale avalduse ja ongi kõik. Sa ei pea selgitama oma lahkumist.
- Tsura
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 4 kuud tagasi #30910
lisas Tsura
Tsura vastas teemale töölepingu lõpetamine olles lapseh.puhkusel
Ega uus tööandja ei ole senise tööandja konkurent? Kui on, siis peaksid senisele tööandjale sellest rääkima, muidu kohustust ei ole.
Kui oled kuni 3-aastase lapse ema, siis TL-u lõpetamise etteteatamistähtaeg 5 kalendripäeva.
Kui oled kuni 3-aastase lapse ema, siis TL-u lõpetamise etteteatamistähtaeg 5 kalendripäeva.