kui lähen alla 3 aastase kõrvalt täiskohaga kt-ks
- sotu
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 1 Kuu tagasi #32459
lisas sotu
sotu lõi teema kui lähen alla 3 aastase kõrvalt täiskohaga kt-ks
kas sellisel juhul on mul võimalik võtta puhkust varem, selles mõttes et varem kui ma olen aasta täis töötanud? ja mis soodustused ja õigused mulle üldse laienevad alla 3 a kõrvalt täiskohaga tööl käies? aitäh aitajatele
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 1 Kuu tagasi #32465
lisas imelik
imelik vastas teemale kui lähen alla 3 aastase kõrvalt täiskohaga kt-ks
Töötajal, kes on esimesel tööaastal töötanud vähemalt kuus kuud, on õigus saada puhkust võrdeliselt töötatud kuude arvuga, erandite alla teie ei kuulu.
Teisel tööaastal võib vanem, kes kasvatab kuni 7-aastast last soovi avaldada puhkuse aja kohta puhkusegraafiku koostamisel.
Kui peres kasvab kuni 12-aastane laps, võib naist rakendada öötööle, ületunnitööle ja tööle puhkepäeval üksnes töötaja nõusolekul.
Kui peres kasvatab kuni 3-aastane laps, võib töötajat saata töölähetusse üksnes tema nõusolekul.
Emale või isale antakse tema soovil igal tööaastal täiendavat lapsepuhkust:
3 kalendripäeva, kui tal on üks või kaks alla 14-aastast last;
6 kalendripäeva, kui tal on kolm või enam alla 14-aastast last või vähemalt üks alla 3-aastane laps.
Teisel tööaastal võib vanem, kes kasvatab kuni 7-aastast last soovi avaldada puhkuse aja kohta puhkusegraafiku koostamisel.
Kui peres kasvab kuni 12-aastane laps, võib naist rakendada öötööle, ületunnitööle ja tööle puhkepäeval üksnes töötaja nõusolekul.
Kui peres kasvatab kuni 3-aastane laps, võib töötajat saata töölähetusse üksnes tema nõusolekul.
Emale või isale antakse tema soovil igal tööaastal täiendavat lapsepuhkust:
3 kalendripäeva, kui tal on üks või kaks alla 14-aastast last;
6 kalendripäeva, kui tal on kolm või enam alla 14-aastast last või vähemalt üks alla 3-aastane laps.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.